Om individuelle rejser

Afrejse er ikke fastsat til bestemte dage og klokkeslæt. Vi indretter rejsen efter din ferie. Rejserne foregår oftest i bil med chauffør og inkluderer ture med stedkendt guide og hotelophold i valgt kategori. På enkelte distancer bruges tog, mens længere afstande dækkes med fly.

I det omfang du ønsker det, vil en lokalkendt guide være til rådighed. Når du tager af sted, er hotellerne bestilt, guiden venter dig i lufthavnen med en erfaren chauffør i en god og sikker bil, og vi har sørget for plads på samtlige fly. Du får overskud til at nyde turen i fulde drag og slipper for alle de ting, der almindeligvis giver spildtid.

Hoteller er et personligt valg, og vi tilbyder i videst mulig omfang en vifte, der spænder fra deluxe indkvartering til pæn og økonomisk overnatning. Uanset valg står vi inde for den standard, som vi gav løfte om. Det er vort mål at tilrettelægge en personlig ferie, så du kan nyde rejsen i komfortabel, relativ luksus.

Vi foreslår, at du først vælger udgangspunkt for rejsen og en standard for de hoteller, du ønsker at bo på. Kombiner så med et eller flere af de opstillede turforslag, der passer med dine ønsker. Har du specielle ønsker, skræddersyr vi en rejse. Mulighederne er næsten ubegrænsede.

Som specialister i individuelle rejser kan vi opfylde særlige interesser indenfor rejser med fokus på kultur, arkitektur og religion, eller fx. jernbaner, fotografering, natur, ornitologi og storvildt. Du og dine rejsefæller kan foreslå jeres helt egen pakke. Eller I kan bede os fastlægge en rute, som passer til netop jeres ønsker.