r

karen stigsen

 

 

 

 

 

 

Karen Stigsen

Karen er uddannet i rejsebranchen og grundlagde i 1994 Grace Tours. Indien har altid haft en stor plads i hendes hjerte. Her tilbragte hun sine første år og er siden vendt tilbage utallige gange både alene og med sin familie. Hendes søn udtalte tidligt, at det perfekte hotel lå i Mahabalipuram og det er stadig en oplevelse at fange fisk på græsplænen på vores ø i regntiden. Karen forstår at samle det bedste af Indien til den rette kombination for både børn og voksen.

Hendes ambition er at gøre Indien tilgængeligt for alle, og at videregive sin passion for landet til unge, gamle, børnefamilier, kunsterne, forretningsfolk og rejseentusiaster. Karen arbejder især med at udbrede kendskabet til ayurveda og er passioneret om det helende og livsbekræftende møde med yoga & ayurveda. Hun er drivkraften bag Dr. Unnis halvårlige besøg og er den du skal have fat i hvis du vil vide mere om ayurvedarejserne.

Karens rejsehemmelighed er at hun er sværger til ayurveda under monsoonen – der er færre folk og langt bedre tid til behandlingerne. Det er velvære, ro og tid til fordybelse og er man heldig en enkelt byge eller to til at køle fødderne.

karen@gracetours.com

 

 

 

 


 

Trine Willumsen

Indien kaldte første gang på Trine i 1990, hvor hun drog til en af Tamil Nadu’s mindste landsbyer og blandt andet arbejdede i en lokal NGO. Det er sidenhen blevet til utallige rejser til Indien, Bangladesh, Pakistan, Afghanistan og subkontinentet. Trine er can. Pæd soc. i pædagogik og internationale studier fra RUC og har blandt andet arbejdet og boet i Bangladesh, hvor hun arbejdede sammen med Grameen Bank og BRAC.

Lokal udvikling gennem turisme er et hendes kompetenceområder, og mantraet er ’at turisme er noget nær den mest direkte udviklingsstøtte du kan yde til et lokal samfund, hvis altså du aktivt tager stilling og vælger med omtanke’.

Hun brænder for ansvarlig og bæredygtig turisme og hun sørger hele tiden for at Grace Tours er på rette spor!

Trines rejsehemmelighed er at hun ÆLSKER Nordøstindien, og den dag i morgen ville flyttet kontoret til Kolkata hvis vi andre tillod det. Her forsvinder hun ud til den blomstrende kunstscene, poesien og baul musik i Shanti Niketan.

trine@gracetours.com

 

Maria Juhl

Da Maria første gang indtog yogamåtten i 2001 (som den gang var et slidt vattæppe), var hun en smådeprimeret universitetsstuderende, der egentlig ikke brød sig synderligt meget om sit liv. Mødet med yoga og kort efter ayurveda ændrede bogstaveligt talt Marias liv og kort efter sad hun i flyet på vej mod Indien. Hun efterlod studie, lejlighed, kæreste og depression bag sig og oplevede ved Ganges i Rishikesh et sandt glimt af lykke, hvor tiden stod stille.

Der er løbet meget vand i åen (eller floden) siden den oplevelse ved Ganges, blandt andet har Maria fået to børn, været medstifter af Dyssekilde Yogacenter, åbnet sit eget firma og efter fem år afsluttet sin uddannelse indenfor yoga og ayurveda hos Deepak Chopra i USA.

Maria brænder for at udbrede ayurveda Danmark – for at kommunikere omkring holistisk sundhed både gennem foredrag, blogs og sin bog, “Lev Mere – Kæmp mindre”, der udkommer i januar 2017.

Marias rejsehemmelighed er, at du uanset, om du er på et bumletog mellem Dehli og Goa, på flyet til Californien eller på Østerbro-kontoret torsdag morgen kan få plads til nogle gode stræk, et par forløsende åndedræt og taknemmelighed over øjeblikket.     

maria@gracetours.com

hossein

 

 

 

 

 

 

Hossein Lotfian

Hossein er født i Iran og har studeret i både Indien, Jugoslavien og også Danmark før han til sidste fandt sig til rette her i landet. Han kan stå på mål for den største biryani passion på kontoret og drømmer stadig om sin Royal Endfield. Han har siden hjulpet med vores projekter i Nepal, Indien og Bangladesh, og kan nu tilslutte sig Trines Bangladesh heppekor. Hossein er IT ansvarlig hos Grace Tours og arbejder på konsulent basis fra firmaet Travel Network.

Hosseins rejsehemmelighed er det perfekte weekend getaway fra pulserende Dhaka – 3 timer med toget og du finder dig selv i en lille hytte midt i en citronlund i Srimongal. Omgivet af teplantager, de berømmede Srimongal ananas og ikke mindst Lawachara nationalpark.


hossein@gracetours.com

yogiji

 

 

 

 

 

 

Grace Tours’ samarbejdspartnere på grupperejserne


Yogiji fra Amitabha Institute

Yogiji er fra USA og sørger for, at vi husker at trække vejret dybt og godt. Han hjælper både til med stort og småt på kontoret, underviser vores åbne yogatime “Yoga with Grace” om torsdagen og leder ture til Sydindien hvor yoga, pranayama, meditation og ayurveda bliver til en ny vej til bedre performance. Vil du gerne styrke din udholdenhed, blive en bedre perfomer og lære hvorfor dyb vejrtrækning er vejen frem, så har Yogiji et bud.

Han blev introduceret til yoga i 1993 og begyndte at undervise i 2002. Er certificeret i Hatha Yoga & Kundalini yoga samt certificeret personlig træner fra National Academy of Sports Medicine.
Han har undervist og forelæst på flere kontinenter, for forskellige befolknings- og aldersgrupper. Med Yogiji bliver bevægelse en leg og vejrtrækningen dyb og god.

Yogijis rejsehemmelighed virker måske ikke vældig eksotisk, men når man kommer fra LA er opdagelsen af brunsviger en åbenbaring og han leder stadig efter den helt perfekte kombination og balance hos de københavnske bagermestre.

 

 

 

 

 

 

Annette Tzfanya

Annette er rejseleder på nogle af vores ture til Kovalam og Our Land. Hun er uddannet fysioterapeut og bruger sin viden derfra, når hun underviser. Hun er, som den eneste i Danmark, certificeret Vijnana yogalærer.

Annette har undervist i yoga siden 2003 og søger konstant at udvikle sin viden omkring yoga gennem egen praksis og ved at deltage i undervisning med yogalærer både fra ind- og udland.

Hun elsker at undervise og videregive sin begejstring og glæde ved yoga. Hun anstrenger sig for at alle går fra en yogatime med oplevelsen af at noget har forandret sig dybt indeni. At kommunikere yoga og udforske yoga med studerende er blevet en lidenskab for Annette, for det er i dette møde at yoga som en levende tradition transmitteres.

Annettes har en legende og kreativ tilgang til yogaen. Det skal være sjovt og nærværende, flydende og tilgængeligt. Du skal bare møde op – præcis som du er!

Annettes rejsehemmelighed hedder uden tvivl Our Land. Hun elsker at svinge benene op i hængekøjen, tage en time-out fra hverdagens gøren og laden og invitere gæster med til denne bæredygtige, rolige og healende ø. For Annette er tid på Our Land rent nærvær.

 

 

 

 

 


Rikke Hansen

Rikke fra Sanum Yoga har i mere end et årti været vores trofaste og dygtige vejleder på yoga- og ayurvedarejserne til Dr. Unnis klinik i Kerala. Rikke er yoga- og meditationslærer samt terapeutisk kropsbehandler og har dagligt virke på klinikken i Manuvision Huset på Frederiksberg og Torup.

Yoga med Rikke er ikke bare legemlige øvelser, men en lære i at leve livet her og nu. Yogaøvelserne er i følge Rikke dér, hvor du omsætter ord til handling. Udover forbedret fysisk helbred, så vil du efter en time med Rikke have øget mental ro og balance.

Rikkes rejsehemmelighed er, at hun elsker at rejse med sine tre piger, som hun har haft med i Indien, siden de blev født. At have pigerne med – selv når hun er rejseleder og mentor for en hel gruppe og selv i et hektisk land som Indien, understøtter Rikkes livsfilosofi, at yoga er en livsstil, som du kan praktisere i alle livets sammenhænge. 

 

 

 

 

 

 

Govind og Anna Marie fra Santhi Yoga

Interkontinental kærlighed når det er bedst! Den jyske Anna Marie mødte indiske Govind – først i rollen som hans elev, siden som livspartnere med en livsmission om at guide og støtte andre spirituelt søgende i retning af større oplysning gennem meditation og yoga. Deres to børn har fået indiske mantraer ind med dansk modermælk og er opvokset halvt i Danmark og halvt i Indien, hvor Santhi Yoga har deres eget Guest House.

Hvert år leder de grupper på forskellige spirituelle retreats til Indien arrangeret som et samarbejde mellem Santhi Yoga School og Grace Tours. Du kan også møde dem hos os i Priya Shala en gang om måneden.

Govind og Anna Maries rejsehemmelighed er, at den bedste rejse i virkeligheden foregår inden i dig selv. At møde nye kulturer og få inspiration af de fysiske rejsesus og oplevelses-stimuli er den bedste ingrediens for den indre udvikling. En rejse er et kickstart til at få renset øjne og sind og se sin egen verden fra nye perspektiver og med bredere horisonter.

menon

 

 

 

 

 

 

Grace Tours i udlandet

Chalukya Grace Tours står for alle Grace Tours arrangementer i Sydindien, V.S.K Menon

Director

Chalukyatours.com

simrit

 

 

 

 

 

 

TravelToCare.com er oprettet af Grace Tours. Her samler vi hoteller og turoperatører som arbejder med ansvarlig turisme i Indien, Bangladesh og Nepal.

Simrit Malhi
Coordinator – Editor
TravelToCare.com